Uw huis onder de loep!

Welkom bij ons gratis en vrijblijvende energieadvies! Deze quickscan is objectief door het gebruik van gemeentelijke gegevens en rekenregels van de Rijksoverheid. Wij leiden u in 2 minuten langs een aantal vragen, waarmee wij u inzicht geven in uw bespaarkansen. Hoeveel euro kunt u in uw zak houden? Wat kan uw energielabel worden? U komt er snel achter!

Voer uw adresgegevens in

Ruim 1.000 mensen gingen je voor!

Weet u wat uw jaarlijks verbruik nu is?

Uw woninggegevens

Op basis van uw adresgegevens hebben wij een aantal gegevens over uw woning alvast ingevuld. Als deze niet kloppen kunt u ze verbeteren.

Woonlagen

Al aanwezige energiebesparende maatregelen

Op basis van uw woninggegevens hebben wij ingeschat welke maatregelen al aanwezig zijn in uw woning. Als deze inschatting niet klopt kunt u het hier verbeteren.

Uw bespaarkansen

Volgens onze berekeningen kun je ongeveer per jaar ( per maand) besparen. Jouw huis haalt daarmee het hiernaast weergegeven energielabel.

Volgens de ingevoerde gegevens en berekeningen is uw huis al zeer energiezuinig. Er zijn geen standaard maatregelen die we u online nog kunnen adviseren.

Op basis van uw opgegeven ambitie hebben we een rapport voor u opgesteld.

Wij sturen je graag het volledige energieadvies toe. Met daarin ook de maatregelen die volgens ons passen bij jouw huis en je ambitie. En met natuurlijk de kosten en terugverdientijden.

Bedankt voor uw interesse! We sturen het uitgebreide rapport zo snel mogelijk naar u op.

Wij zijn erg blij dat u met energiezuinig wonen bezig bent. Niet alleen omdat we zo het wonen in Nederland betaalbaar houden, maar ook omdat dit een belangrijke bijdrage levert aan een duurzame omgeving.

Kijk of er nog subsidies zijn!
Er kan geen verbinding gemaakt worden met de server. Opnieuw proberen in s